Glazen urn online bestellen

Bent u op zoek naar een glazen urn? Een urn is een manier om uw overleden dierbare op een bijzondere manier te herdenken. Onze urnen zijn met de hand geblazen, waardoor elke urn uniek is, net als ieder mens uniek is (of is geweest). Bij ‘Voor altijd in ons hart’ bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een exclusieve glazen urn. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kleurrijke vogel die de vrijheid en liefde symboliseert, of een libelle of vlinder die verwerkt is in het glas. Niet alleen voor glazen urnen, maar ook voor urnen van ander materiaal of assieraden kunt u terecht op onze website. 
Bekijk onze producten

Glazen urnen en ander materiaal urnen

Een glazen urn is tijdloos, maar het kan ook zijn dat u naar een moderne stijl urn op zoek bent. Zo zijn bio- urnen tegenwoordig populair onder veel van onze klanten. Deze zijn erg geschikt om te begraven omdat ze van biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt, zoals bamboe of hout. Met een as-waxinelichtje staat u iedere keer dat u een kaarsje opsteekt even stil bij uw dierbare. Wat ook tot ons aanbod behoort is een natuursteen blokje met glazen object. Zo heeft u een subtiel monumentje waar u ook een naam in kan laten graveren om het extra te personaliseren.

Bezoek onze webshop

Glazen urn

Voor zakelijk of particuliere klanten

Bij ‘Voor altijd in ons hart’ helpen wij zowel particulieren als zakelijke klanten met verschillende herdenkingsproducten. Naast een glazen urn, verkopen wij ook grafdoeken, assieraden en urnenkelders voor crematoriums. Wij zijn een groothandel in urnen en werken samen met uitvaartondernemers, crematoria en steenhouwerijen. Indien u via een onderneming bij ons terecht bent gekomen, heeft u de mogelijkheid om online bij ons te bestellen of via uw aanbieder. Wij werken samen met een select aantal aanbieders die onze urnen in een showroom hebben staan, zodat u deze met eigen ogen kunt bekijken. Neem gerust contact met ons op om te zien welke aanbieder bij u in de buurt aanwezig is.
 

Over 'Voor altijd in ons hart'

Als u een urn kopen wilt, bent u bij ‘Voor altijd in ons hart’ aan het juiste adres. Op onze website ziet u een helder overzicht van ons uitgebreide aanbod. De urnen en andere artikelen zijn per productsoort weergegeven zodat u met gemak ons assortiment kunt bekijken. Onze urnen zijn gemakkelijk zelf te vullen met de as, waardoor ze direct bij u thuis bezorgd kunnen worden. Bovendien is het ook mogelijk om de urnen door uw uitvaartondernemer of crematorium te laten vullen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op op 0620267919 of stuur een e-mail naar info@vooraltijdinonshart.nl.
Bekijk onze producten