Groothandel urnen voor uw onderneming

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel urnen met een ruim assortiment? ‘Voor altijd in ons hart’ is een dochteronderneming van ‘Duurzaam Gedenken’ en toeleverancier voor uitvaartverzorgers, crematoriums, steenhouwerijen en begraafplaatsen in België en Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u urnen van hoge kwaliteit en voor een goede prijs wilt inkopen. Bij ‘Duurzaam Gedenken' kunt u terecht voor detailhandelsprijzen van onze urnen en andere producten voor uw uitvaartonderneming. De prijzen op de website van ‘Voor altijd in ons hart’ kunt u gebruiken als prijslijst voor particulieren. Zij kunnen deze op hun gemak thuis bekijken om een keuze te maken. Als groothandel urnen gaan wij ervan uit dat de consument de gekozen producten via uw onderneming afneemt. 
Bekijk onze producten

Ons aanbod als groothandel in urnen

Als groothandel in urnen bieden wij een groot aanbod aan in urnen, gedenkstenen en assieraden. Ook leveren wij 100% waterdichte kunststof urnenkelders aan uit eigen productie voor uw crematorium. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor foto’s van Vitae Memorian met levenslange garantie en letterstenen van glas met foto en teksten. Grafdoeken kunnen in elk gewenst formaat en design op zeer korte termijn geleverd worden. Voor ons volledige aanbod neemt u een kijkje op de website. Per categorie zijn alle producten overzichtelijk weergegeven. Zo vindt u snel en gemakkelijk de juiste producten voor uw uitvaartonderneming.

Bezoek onze webshop

Groothandel Urnen

Urnen voor particuliere klanten

Particuliere klanten zien ons aanbod van urnen op onze ‘Voor altijd in ons hart’ website. Wanneer u een urn kopen wilt, zijn er vele verschillende materialen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn de biologische urnen een milieuvriendelijke optie wanneer u de urn wilt begraven of van een natuurlijke uitstraling houdt. Een glazen urn is een tijdloze klassieker die met de hand geblazen is. De as kan verwerkt worden in de urn en versierd worden met een mooi symbool zoals een vogeltje of een libelle. Voor een rustieke uitstraling is een urn van versteend hout of graniet een passende manier om een dierbare te herdenken. Ook is het mogelijk om assieraden te bestellen. Hierbij is de as in een sieraad verwerkt.
 


Over 'Voor altijd in ons hart'

Bij 'Duurzaam Gedenken' bieden wij ondersteuning voor onze verschillende klanten en ondernemers. Particulieren hebben de mogelijkheid om rechtstreeks via onze website te bestellen, al gaan bestellingen over het algemeen via uw onderneming. Wij willen namelijk niet concurreren met onze zakelijke klanten. Onze groothandel urnen is juist een aanvulling voor uw onderneming. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 06 20 26 79 19 of stuur een e-mail naar info@vooraltijdinonshart.nl.
Bekijk onze producten