Urn kopen bij 'Voor altijd in ons hart'

Bent u op zoek naar een Bij 'Voor altijd in ons hart' kunt u terecht om een geschikte urn te kopen. Met een ruime keuze aan artikelen vindt u altijd een passende manier om uw overleden dierbare te gedenken. Neem een kijkje op de website voor ons brede aanbod. Zo vindt u niet alleen urnen, maar ook grafdoeken, urnenkelders en assieraden. Bij u in de regio werken wij samen met vaste dealers die onze producten in de showroom hebben staan. Zo kunt u met eigen ogen de urnen bekijken zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u gewoon via uw uitvaartondernemer, crematorium of steenhouwerij de bestelling plaatsen bij onze groothandel urnen. afneemt. 
Bekijk onze producten

Ons aanbod als groothandel in urnen

Bij 'Voor altijd in ons hart' vinden wij het belangrijk om bijzondere producten aan te bieden. Een urn kopen is een persoonlijke manier om uw overleden dierbare te herdenken. We houden onze producten graag exclusief, wat inhoudt dat deze in beperkte oplage verkrijgbaar zijn bij een kleine selectie aanbieders. Zo weet u zeker dat u voor een bijzondere urn kiest, die u niet snel ergens anders zult vinden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook design urnen aan die vervaardigd zijn door echte vakmensen. Zo kunt u een unieke urn kopen die de speciale band tussen u en de overledene symboliseert.

Bezoek onze webshop

Urn kopen

Verschillende soorten urnen

Op onze website kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken wanneer u een urn kopen wilt. Een urn uitkiezen is heel smaakgevoelig en niet een keuze die u gehaast wilt maken. Kijk op onze website voor de urnen die van verschillend materiaal gemaakt zijn. Iedere urn heeft namelijk een eigen uitstraling. Veel mensen kiezen voor een glazen urn. Deze zijn erg duurzaam en zien er bovendien prachtig uit. Met een mooie rode roos of een vlinder met daarin as verwerkt, wordt een dierbare op een ontroerende manier herdacht. Geef de urn een mooi plekje in een urnengraf of gewoon bij u thuis met een gedenkhoek. Ook urnen van biologisch afbreekbaar materiaal, keramiek, versteend hout of marmeren urnen zijn via ons verkrijgbaar.
 

Over ‘Voor altijd in ons hart’

‘Voor altijd in ons hart’ is een dochteronderneming van ‘Duurzaam Gedenken'. Als particulier kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan artikelen om uw dierbare te herdenken. Wanneer u een passende keuze heeft gemaakt, is het mogelijk bij ons rechtstreeks te bestellen. Indien u via een onderneming bij ons terecht bent gekomen heeft u ook de mogelijkheid om via de uitvaartverzorger of crematorium te bestellen. Wanneer u een urn kopen wilt, is de urn eenvoudig zelf te vullen, dit kan ook voor u gedaan worden bij het crematorium. Bent u op zoek naar een glazen urn? Koop een glazen urn om uw overleden dierbare op een speciale manier te herdenken. Kijk op onze website om een bijzondere urn online te bestellen.
Bekijk onze producten